Toetreden als professional

Ben je plastisch chirurg, (bekken)fysiotherapeut, echografist, verloskundige, gynaecoloog, YVLO-ZwangerFit t/c en/of personal trainer met bovengemiddeld veel ervaring en affiniteit met diastaseproblematiek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Naar jou, maar eigenlijk vooral ook naar jou&jouw netwerk. Bij DiastaseNetwerkNL kunnen zich namelijk geen individuele zorgverleners aanmelden, maar alleen regionale multidisciplinaire netwerken c.q. 'Expertgroepen'.

Gebruik de button om het 'Aanvraagformulier voor deelname' in PDF te bekijken en lees daarbij zorgvuldig de statuten van de stichting. Investering (jaarlijks) is 100 euro per groep plus 10 euro per groepslid. Hoe deze bijdrage intern wordt verdeeld is aan de expertgroep zelf. De groep draagt hiermee bij aan kennisontwikkeling en kwaliteitsborging en krijgt verder voor dit bedrag uniform PR-materiaal en vermelding op deze website. Elke groep kiest uit haar midden een voorzitter en hij/zij neemt 2x per jaar deel aan een overleg met de andere regionale voorzitters en het stichtingbestuur. Verder zijn de groepen zo veel als maar mogelijk zelfsturend en bepalen zelf hoe en wanneer er onderling overleg plaatsvindt.

Wil je een deelnameformulier invullen samen met je netwerkpartners? Neem dan even contact op met het bestuur voor de Word-versie.